Recensie Jeannette

Onze dochter heeft bij Jolande een coaching traject gevolgd.

Onze dochter liep vast in de omgang met klasgenoten, de juffen en de school. Dit uitte zich o.a. in terugtrekken en boosheid, niet lekker in haar vel zitten.

Tijdens de coaching heeft Jolande onze dochter de kracht gegeven om in zichzelf te geloven. Ook heeft ze (letterlijk) bouwstenen meegegeven die ze, ook na afronden van het coaching traject, erbij pakt als het even niet gaat.
Elke steen staat voor een mooie eigenschap die onze dochter heeft en die ze weer heeft teruggevonden bij Jolande.

Al met al zijn wij, en onze dochter, heel erg blij en dankbaar dat wij Jolande op ons pad is gekomen.

Jeannette

citaat

"Jolande is een lieve vrouw met veel kennis en materialen.

Haar werkruimte is heel rustgevend en kindvriendelijk ingericht"

Ellen

Recensie Ellen

Onze dochter is aangemeld vanwege de vraag of zij Hoog sensitief was. Zij reageerde op alles om zich heen. Was veel moe, kon moeilijk focussen op haar werk en had boze buien.

Hoog sensitief bleek ze niet te zijn. Wel was ze angstig voor bepaalde dingen, zoals nieuwe situaties. Jolande heeft haar geleerd hoe ze kan ontspannen en nieuwe energie op kan doen m.b.v. meditatie. Ook heeft ze haar geleerd om zichzelf op te peppen om iets te doen wat ze spannend vind. Onze dochter is nu meer zelfverzekerd en gaar nieuwe situaties met meer vertrouwen te gemoed.

Voor ons als ouders was het een eyeopener dat we onze dochter vaak oplossingen voor haar problemen gaven en dat deze voor haar misschien niet de beste oplossingen waren.

We laten haar nu zelf nadenken over problemen en zelf met oplossingen komen. Deze zijn creatief  en voor haar passend. Hierdoor krijgt ze ook meer zelfvertrouwen.

Nu gaat het goed met onze dochter en daar zijn we heel blij mee!

Ellen